Freedag .

Jaha, dår var det freedag igen ...
Noah sover gott sen ett par timmar tillbaka och jag har soffmys med Philip <3 .
Något som jag halst hade velat avstår är en förbannad rethosta som går mig på nerverna :/ Philip började hosta lite smått redan igår men hostar lite mer ikväll :( Vi vill INTE bli sjuka !! Min hosta började i eftermiddags och kommer nog sitta i hela helgen har jag en känsla av ... Usch !
I förmiddags var det dags för BVC och vaccination. Vaccinationen gick hur bra som helst, Noah skrattade under första sprutan och gnällde lite på andra men annars gick de hur bra som helst, min duktiga lille påg :). Vågen visade 8290 g och måttet blev 66,5 cm . Han växer och gror minsann, inte konstigt att nästan alla kläderna blitt försmå haha.
Funderar på om vi ska gå till mässan på Yllan i morgon " Underbara ungar " eller ej. Är de så fint väder som de varit idag så står vi över mässan och leker i tivoliparken istället :).
På Söndag ska vi ÄNTLIGEN åka ner till min kusin Rebecca på kalas. Som jag saknat henne och hennes familj !! Ska också äntligen få hem alla 74/80 kläder till Noah, kan tänka mig att där är en hel del hehe, där är ju kläder från båda Philip & Albin (Albin är Rebeccas lille knodd). Kläder är nått som barnen verkligen inte behöver fler JUST NU IALLFALL ! men man vet ju själv, som alla andra föräldrar, att man kan INTE låta blir att handla en massa ändå för de finns ju så mycket fint till barnen :) .. hihi
Älskar denna bilden på Noah <3
En bild på Philip från Kristianstadsdagarna förra året <3 (har knappt inga nya bilder på Philip då han hatar att vara med på kort :( ).
/Mamma

RSS 2.0