110528

Städa, städa och åter städa, de är vad jag har jag hela dagen :)
Men bra blev de och rent..
Kisen tyckte de var superkul när jag skulle rensa kattlådan haha, hon skulle gärna hjälpa till.
Annars har hon mest sovit idag.

Åhh vad skönt det var i förmiddes när Philip kom hem igen, så nu är här liv i bygget igen, And i like it !!
Ska städa han rum ikväll innan han ska lägga sig, där ser ut som ett bombnedslag gånger 10 000 !!


som sagt där behövs städas !!

Kvällen spenderar vi med soffmys, gottis & läsk :)
Hade en mycket trevlig kväll igår i Önnestad med Sara, Markus,Josefin & hennes gubbe (minns icke vad han hette (förlåt) ) hehe. Skulle igentligen ha grillat där, men vädret var lite halvkasst och alla var hunriga så det blev till slut Pizza haha, men de var minnsan gott de mä :)
Första gången igår som kisen var hemma själv ett par timmar, och hon blev heelt galen när jag kom hem igen vid 11 tiden haha. sprang runder som om hon hade en raket där bak och kelesjuk (stavning?) var hon mä till 110 %.
Natten som varit var hon väldigt lugn till skillnad från den första natten :P.
HOPPAS på ännu en sådan natt :)

Bolibompa nu med min älsklingsgunge <3

/MammaJenny.


Saknaden är ENORM <3

Min älskade prins Philip kommer alldeles starx hem :)
Kunde knappt sova inatt ju BUHU..
Handling och städning står på schemat idag.
ska åka typ NU oc handla så hinner inte skriva så mkt mer nu. men de kommer mer ikväll + bilder :)

Har tyvär varit dåligt på att uppdatera de senaste dagarna då vi haft fullt upp med nykomlingen Snuffsan :P Hon är mer än sjövild haha..

/MammaJenny.


Katt, ensam tid & vänner <3

Idag har jag bara gått runder istan i min egen lilla värld .. Fönstershoppat och fikat heelt för mig själv :) Kände att jag behövde de faktiskt, en förmiddag helt för mig själv ..

Som ni kanske har läst på FB så får vi en ny familjemedlem i helgen, En liten kisekatt :) (hona) Philip bestämde i morse att hon ska heta Snuffsan, få se hur länge de varar, han har ju en tendens till att ändra sig ganska snabbt hihi..
Så på lördag förmidda ska vi åka och handla kattlåda, matskålar och lite sånt som behövs till den lille kisemisen ..
Ska vli skoj faktiskt att ha ett litet husdjur, speciellt om kvällarna när Philip har somnat så har man ju nån att kela med :)

Längtar även till freedag :) !!. Så ska jag hem till Sara och Markus på lite grillning (tror ja de blir) och bara ha allmänt trevligt. Jag sjukt längesen jag lämnade bort Philip för att hitta på något själv med mina vänner, och de ska faktiskt bli skoj :) Man kan ju faktiskt hitta på saker fast än att man är gravid !! Många tror ju att man inte ska gå på fest och sånt. men klart som fasen att man kan de, finns ju läsk om man nu tvunget ska dricka nått hehe ;)
Så ja de ska bli sjukt kul :)
Är även bjuden till en 25 års fest som ska bli sjukt kul att gå på :) så roligt att vännerna tänker på en fast att man inte kan festa (supa).. Är även bjuden på en 21 års fest, så jag har fullt upp hehe.

Längtar även till kristianstadsdagarna då jag och kusin Rebecca (Albinsmamma.blogg.se) ska ut sista fredagen och mysa för oss själva <3 Äta gott och strosa runder och snacka med folk :)

Nej nu ska jag kränga vindruvor !!



/MammaJenny.



Regn IGEN .....

De regnar IGEN :( På dagis idag skulle dom ju ha Uddeloppet, så regnar de :( tur att de finns en person som uppfunnit regnkläder :) TACKAR TACKAR för de ;) Dom skulle även grilla korv efter att dom sprungit loppet, mysigt . Hoppas vädret blir bättre så dom slipper bli dyblöta !!

Här hemma sitter jag mest och degar och vädrat ut lite så de kommer in friskluft. för de behövdes. Vid midda kommer Pappa&Janet på lunch. Var och köpte frallor och lite pålägg innan. Köpte även en glasstårta hihi. kunde ju inte motstå priser 10 KR :D. Willys har massor med kampanjvaror nyförtiden sen dom började bygga om, och de gillar vi (iallfall jag) ..

I slutet av Juli, början på Augusti tar jag och Emil (pappan till nykomlingen i magen) en tur till Ullared för inköp till lillebror :) De jag vet änsålänge som ska inhandlas där är :

Madrass till spjälsängen
Sängkläder till lillebror
Spjälskydd
.

Vi har ju som sagt kläder i massvis eftersom att min kära Kusin Rebecca (Albinsmamma.blogg.se) har massor och grabbakläder både efter hennes egna tillskott Albin<3 & mitt underverk Philip<3. Så kläder behövs de knappt hehe, Billigt och bra :P.
Så innan vi åker upp till Ullared blir de till att åka ner till Rebecca, Albin & Stefan för att hämta hem allt vi ska ha och sen blir de kompletring i Ullared .
Måste även investera ett skötbord, för de jag hade till Philip är så vingligt så de vågar jag knappt anväda igen hehe.

De vi redan har som vi inte behöver köpa är:
Barnvagn
Spjälsäng
Babysitter
Babygym
Bilstol
Och MASSOR med kläder.

Och jag bara längtar tills dagen kommer då de INTE är förtidigt att sätta upp spjälsängen och allt de dära roliga hihi :). Kommer nog göra de när jag är över vecka 30, känns mest lagom så tycker jag. Men innan jag kan göra allt de dära roliga måste jag rensa ut i förådet i källaren så jag kan trycka ner lite mög till där !!

De var allt jag hade att skriva just nu, Kommer säkert mer ikväll !

/MammaJenny.


Städning pågår :)

Idag är det städdag för min del, och jag gillar faktiskt de :). Ska även tvätta ikväll så man har en hel, fint och ren garderob när de är ny vecka !
Har även hunnit med veckohandlingen i förmiddes, skönt att ha de gjort.

Har en gnällig och lite trött Philip här hemma som definitivt har vaknat på FEL sida idag :/ Hatar sånna dagar, men alla vi som är föräldrar vet mycket väl om att går INTE att komma ifrån denna trotts (tråkigt men sant) hehe.
Idag går jag även in i vecka 21 (tror jag) har dålig koll på detta asså haha.
Känner mig lite trött ganska ofta nu så jag har på känn att jag åker på dessa ÄCKLIGA järntabletter BUHU !!
Hoppas jag slipper ;) ..

Dagens magbild
v.21


Nu ska bi äta lite mellanmål (lite sent) men bättre sent än aldrig ;)

/MammaJenny


Åska och regn ..

Denna helgen har vi knappt varit hemma alls, Fre-Lör i Gualöv & nu är vi i Vinnö hos mamma/mormor. De åskar och regnar för fulla muggar . Philip syr och Sandra stickar hehe.
Solen söl för fullt hela förmiddagen och eftermiddag och då satt vi ute och Philip "jubbade" med Jörgen och Philip var så mögig när han kom in att de såg ut som att han hade sotat :P
En dusch för Philips del blev de och han njöt av att få bort all sputs.

Ingela "Plingan" kom på besök här innan idag och jag bakade en kladdekaga som tog slut på två röda sekunder :) Gott va de..

Finns de någon som kan inspirera mig i vad man ska skriva om här i bloggen. just nu är min fantasi på NOLL :/. . Känns som att jag bara skriver helt ointressanta saker hehe.

Nu ska jag hjälpa Philip att sy lite sen är de läggdax för honom <3

(kan tyvär inte lägga in några bilder från mammas dator) :(

/MammaJenny.


Gualöv :)

Jag & Philip bosätter oss i gualöv tills i morgon hos min syster Sandra och hennes sambo Sonny :)

Vi ska ha fredagsmys på höög nivå och de GILLAS !!

Förmiddagen och lite av eftermiddagen idag spenderade vi med underbara mamma/mormor på stan med lunch på trendie och sen glass i parken och massa bus på lekplatsen. Alltid lika roligt att få ha sin mamma för sig själv och bara tragga massa skit <3 .

Sandra har påbörjat middan så den är klar tills Sonny kommer hem från jobbet, sen väntas handling på Maxi.

Jag har tyvär inte så mycket mer att skriva just nu, Återkommer senare (ikväll eller i morgon)

Ha en trevlig fortsättning på denna soliga fredag gott folk :)

/MammaJenny

 


En kväll på dagis ..

Philip har deckat som en slagen hjälte i soffan här bredvid mig . Han var såå trött efter att vi kom hem från dagis där vi fick se på alla underverken som barnen har gjort under årets lopp.Där var dock bara en ända bild uppe som Philip hade gjort så de gjorde mig faktiskt lite besviken, men de kommer väl fler tilfällen :) 
Efter att vi tittat på allt så slog vi oss ner ute på gården i solskenet och åt vår fika och snackade lite skit :) Emma hade söta Elin med sig och de var väldans trevligt att träffa Elin som varit borta såå länge :)
Mycker trevligt att snacka med Emma också såklart, har ju inte snackat med henne på superlänge och hoppas att vi kan börja snacka lite mera framöver !



Herr & Fru är på tvn, kanske inte mitt favoritprogram, men har inte så mkt till vad då jag endast har 1:an, 2:an, 4:an och barnkanalen hehe :P Valde ju faktiskt att skaffa mig denna söta vinröda lilla laptopen istället för att lägga onödiga pengar på massa tv-kanaler som jag knappt tittar på :) så ja, jag är väldigt nöjd med mitt val ..

En ledig och oplanerad fredag har vi framför oss.. Om vädret håller i sig så blir de nog en runda till parken i morgon med picknick ..

Ha en fortsatt mysig torsdagskväll mina vänner.

/MammaJenny.


STOLT ...

Idag är en sån seeg dag känner jag.. Philip min prins är på dagis och jag saknar honom, här är ju så tyst och tråkigt när han inte är hemma :/.  <3
Var föresten på utvecklingssamtal på dagis igår :), Gick hur bra som helst.. Allt verkar jättebra och man kan ju inte bli mer än stolt över sin prins när man hör alla dessa fina ord från fröken om Philip :).
Fick även veta att han lärt sig att sy hihi. så gulligt de lät när fröken sa de.. Hon visade mig vad han hade gjort och jag blev helt tårögd jue <3 De var jättefint och jag är så STOLT !! . Så jag har bestämt mig för att jag ska leta upp en affär som säljer sånt så man kan köpa hem de till honom så han kan sy och varva ner om kvällarna, tror de kanske kan vara en bra lösning eftersom att han har lite svårt för att just varva ner på kvällarna och kommer därför inte isäng i tid ..

Har varit och handlat för en stund sen till grejset som ska vara på dagis ikväll :) Vi ska ha kall pastasallad med oss MUMS :) Hoppas bara regnet håller sig borta ikväll för vi skulle tydligen sitta ut och äta .


STOLT MAMMA TILL DENNE GRABB !!


Ny och FIN utsmyckning här på min blogg :)

Jag är supernöjd med min fina utsmyckning här på min blogg .. Tack till Albinsmamma.blogg.se (kusinen min).

Philip ligger i sängen och ska sova, äntligen har jag fått honom i säng i någerlunda vettig tid :)

Idag har jag haft en mycket rolig dag på stan med syster Malin. Vi shoppade inget, men hade fruktansvärt rolig ändå hihi. Fick Malin att prova massa roliga kläder som jag VET att hon ALDRIG annars skulle tänka sig att prova, Ja roligt hade vi allt :) Ett av plaggen satt faktiskt riktigt snygg och de tyckte hon själv mä, så lite nöjd är man ju att man tvingade på henne alla dom roliga och knasiga plaggen ;)

Sen var de ju dethära med att vara gravid .. .. Känner mig som en lönnfet äckelpotta ibland när man går här med magen i vädret och svettas ;)  Visst är de vackert att vara gravid, men ibland känner man sig jäävligt OSEXIG ! 
 
Nu till något heelt annat, I morgon är de vernisage på Dagis, ska bli mycket spännande att se vad kidzen har haft för sig under året. alla deras mästerverk :)
Vi har även blivit tillsagda att ha fika med oss, mysigt. Men de är en konstig tid (kl 5 ska vi vara där). då brukar vi ju ära midda, så jag bestämde mig för att vi tar middan med oss :P. fast de blir något enkelt, tänkte mig pastasallad med köttbullar och lite sånt gott ..

Soffan ropar på mig och jag ska inte svika ;)

/MammaJenny




När ska ungen somna ?

Klockan är snart 9 och Philip är knappt trött än ?! Hur orkar han vara vaken så länge när han ändå varit på dagis halva dagen och busat ?.. Jag fattar inte vart all energi kommer ifrån hehe.
Han kunde ju gett mig litta tycker jag, jag däckade på soffan vid 7 :O, inte alls meningen, kände mig såå dum när jag vaknade av att Philip stod och petade på mig 30 min senare :/. "mamma, du somnade nog, men de gjorde ingenting för jag lekte ändå bara på mitt rum" <3 ÄLSKADE GRABB .

Blev visst ingen fönsterputtsning idag heller...... Känns som att de kommer dröja liiiite till innan jag gör de. för de är ju såå lätt att säga, " Ja, jag gör den i morgon" :P

Igår när Philip hade somnat för natten så målade jag mina naglar :) finfint blev de, svarta tippar med glitter. Skönt att mina naglar äntligen har börjat växa som ogräs !!
Och min utväxt i håret ska vi knappast snacka om haha. den heter DUGA ! Min fina kusin Rebecca ska få äran att lägga in nya slingor på mig när hon och Albin kommer på besök om ett par veckor (om ja orkar vänta tills dess hehe).

Nu är de House på TV och de ska jag minsann glo på :)

Bjussar på en bild på mina naglar



Nej men kolla. bilden är på RÄTT HÅLL woohoo :D
inte nån speciellt bra bild men den får duga till er !

/MammaJenny


Morron morron :)

Ännu en regnig dag :( Regnkläderna och gummistövlar på traskade vi till dagis 8.30, Philip gick hela vägen själv, jag han måste ju öva nu så han orkar gå längre streckor sen när lillebror kommit :)

Hade en fruktansvärd mardröm inatt. vaknar till och från hela natten och var helt jävla svettig :/. Har nämligen NÅGON som lägger pengar och alkohol på min balkong med jämna mellanrum, fattar inte vad hon/han vill ?! Visst de är ju nice med extra pengar. men va fan de är ju hel-läskigt ju !!
Och alkoholen ?? De läggs i en kakpåse eller i en godis påse med massa tejp runt, VARFÖR ?
Men iallafall, den dära drömmen jag hade, jag drömde att Philip var ute och lekte och jag satt i vardagsrummet med dörren öppen så jag kunde se han hela tiden, och helt plötsligt så kändes de som att någon stod och stirrade på mig och fotade mig. Kollade bak (där de kom ifrån) och såg Philip stirra på mig så sa han: Mamma, de är han !!. . Jag såg hur mannen började springa och jag snabbt ut och försökte ta in Philip. men den ära mannen typ hypnotiserade Philip så han fick Philip att inte vilja gå till mig utan Philip sprang till mannen istället !! :/. .

Kan man drömma något värre ellor ???
När jag vaknade i morse (04.15) kollade jag direkt att Philip låg kvar på sin plats i sängen puuh, de gjorde han :) Gick dirket bort och tog Philip och la honom i min säng. sen höll jag honom i handen ända tills de var dags att stiga upp 07.00 <3

Usch ja. dessa drömmar..

Nu ska jag bara hänga i soffan och datanörda mig litta,. sen ska jag diska :D Jippi.


Kan någon förklara för mig hur man får bilderrna på rätt håll ?!?!?!



/MammaJenny


V. 20 idag :)

Idag går jag in i vecka 20 i min andra graviditet :)

Jag mår skitbra, i börjar mådde jag piss, illamående och sånt trams.
Jag är såå ivrig och vill bara ställa alla saker på plats, som spjälsängen och allt de dära roliga, men lite tidigt än tycker jag ..
Vagn har vi iallfall redan köpt, hittade en nästan sprillans ny Urban Jungle på blocket som är såå snygg :) Vi slog till direkt och är helnöjda änsålänge :P
Endast liggdelen vad använd i ett par månader och sittdelen var oupppackad :)

Bolibompa är igång här hemma och vi myser i soffan med kladdkaka och glass..
Blir till att försöka få Philip isäng i vettig tid ikväll eftersom att i morgon väntas dagis :)
Han har varit uppe sent hela helgen (fattar inte hur han orkar) hehe. minst till kl 9 har han varit uppe.

Dagens mage


Vagnen



Vet inte hur jag får bilderna på rätt håll :(


/Mammajenny


Andys lekland ..

Måndag och en segstartad sådan...

Ville så gärna puttsa mina fönster idag med kände inte riktigt att vädret tillät de tyvär, jag som hade energin buhu. Bestämde mig istället för att överraska Philip efter lunchen med en eftermiddag på Andys Lekland :). Sa till Philip att nu ska mamma hoppa in i duschen och fixa mig lite sen ska vi åka iväg. Philip frågade ju såklart direkt " VART SKA VI MAMMA ?!. " De är en hemlis sa jag :)
Färdigfixad och granner klädde vi på oss och hoppade på bussen in till stan, därefter började vi traska mot Andys lekand (Philip visste fortfarande inte vart vi skulle). När vi hade gått en bit så sa Philip : "men mamma, här går man ju när man ska till Andys lekand!! ", jaha där sprack de tänkte jag, men sa fortfarande inte vart vi skulle hehe, Smarta unge <3
Väl framme blev han överlycklig (fast än att han anade vart vi skulle). Han busade som bara den och för första gången vågade han skjuta med bollkanonerna.



Hallo ..

Gör nu ett nytt försök att skapa min egna blogg om mitt liv, min vardag och livet som blivande tvåbarnsmamma :)

Hade tidigare en blogg, men orkar och lusten fanns inte där just då. Läser dagligen massor av bloggar som är så intressanta och inspirerande som gör att jag också gärna vill ha en blogg i hopp om att folk vill läsa min blogg och uppmuntra mig till att skriva dagligen :)

Mammajenny ..


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0